Radu Vâlcan: «Între o bucată de carne şi viermi prăjiţi, aş alege viermii»
După ce a filmat patru sezoane la rând în Thailanda, la care se adaugă 3 vacanţe personale, Radu Vâlcan poate considera acea destinaţie o a doua casă. Se regăseşte în cultura, în stilul de viaţă al localnicilor, dar şi în bucătăria lor. Mâncarea thailandeză e preferata lui, iar până acum a încercat absolut toate ciudăţeniile, notează click.ro.
Pentru că adoră să mănânce cot la cot cu localnicii, preparate tradiţionale, a încercat aproape toate ciudăţeniile locale. A mâncat viermi prăjiţi, lăcuste, broaşte, preparate pe loc, în faţa lui. „Viermii sunt prăjiţi şi se pot găsi în absolut toate pieţele de pe acolo. În supermarketuri se găsesc şi în varianta de snack, se aseamănă cu pufuleţii. Sigur că există multe controverse asupra acestui preparat, însă ce nu ştiu mulţi este că insectele sunt crescute special pentru a fi mâncate, nu sunt luate de pe jos. Tocmai de aceea, nu prezintă un pericol, ba chiar sunt extrem de sănătoşi, pentru că sunt cea mai bună sursă de proteină. Ştiu că pentru unii nu este prea plăcut să audă toate aceste detalii. Dar sincer, între o bucată de carne şi viermii prăjiţi din Thailanda, eu aş alege viermii”, mărturiseşte Radu Vâlcan, confrom sursei citate.
Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/radu-valcan-intre-o-bucata-de-carne-si-viermi-prajiti-alege-viermii