Concert pascal
MOPAN Suceava

Raluca Bădulescu și Florin Stamin sunt căsătoriți de 13 ani, însă jurata emisiunii „Bravo, ai stil” iubește în continuare precum o adolescentă și se simte norocoasă că a găsit, în sfârșit acel Făt Frumos la care a visat dintotdeauna, conform click.ro.

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru ținutele sale extravagante, replicile savuroase din timpul emisiunii „Bravo, ai stil”, dar și prin prisma spiritului său liber. Creatoarea de modă este căsătorită de 13 ani cu Florin Stamin și încă simte fluturi în stomac atunci când vorbește despre cel alături de care trăiește în fiecare zi.

Raluca Bădulescu a povestit cum s-au cunoscut, dar și cum a decis ca, doar după trei luni de relație, să ajungă în fața altarului alături de Florin. În cadrul unui interviu acordat publicației Viva!, Raluca a dezvăluit amănunte picante din viața intimă!

Raluca și Florin s-au cunoscut în Ibiza, iar atracția dintre ei a fost una incontestabilă, după cum povestește vedeta. Raluca a fost fermecată de atitudinea celui care avea să îi devină soț trei luni mai târziu. Astăzi, au o relație bazată pe încredere, comunicare deschisă, respect reciproc și …libertatea de a fi ei însăși.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/raluca-badulescu-despre-sotul-ei-florin-stamin-411421.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava