Concert pascal
MOPAN Suceava

“Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va debuta în curând, la Kanal D, va aduce în față telespectatorilor concurente deja cunoscute publicului larg din România, acestea fiind deja obișnuite cu interacțiunea cu fanii. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, cei trei jurați “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregătiți pentru întâlnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, în noul sezon al competiției de modă, notează click.ro.

Primele trei concurente pe care telespectatorii le vor putea urmări în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt persoane publice, apreciate de zeci de mii de fani, pentru stilul vestimentar personal, personalitatea puternică, și ușurința cu care reușesc să ajungă la inimile acestora. Raluca Tănase, cântăreață, componentă a trupei “Bambi”, este pasionată de muzică și modă. Aceasta și-a început cariera artistică de la o vârstă fragedă, având numeroase aparitii TV, în emisiuni care au propulsat-o rapid în preferințele muzicale ale românilor. Maria Ilioiu, altă aspirantă la titlul de cea mai stilată celebritate din țară, este cunoscută publicului din România ca fiind cea mai carismatică concurentă în unul dintre cele mai urmărite reality show-uri televizate. Tânăra spune despre această nou experiență în cariera sa, din postura de concurentă în “Bravo, ai stil! Celebrities”, că își va demonstra calitățile vestimentare, apărându-și opiniile cu orice preț în ceea ce privește alegerile sale în materie de styling, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/raluca-tanase-fata-catincai-roman-si-cea-mai-sexy-ispita-de-la-insula-iubirii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava