• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nu reuşeşte şi pace să scape de probleme. Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este chemat în faţa judecătorilor de către ANAF. Fratele acestuia susţine că ar fi vorba doar despre o încurcătură, deşi şi-au luat o armată de avocaţi care să-i apere în instanţă, potrivit click.ro.
“Firma respectivă a fost radiată. Sediul societăţii este gol şi nu mai e nimeni acolo. Însă nouă ne vine în continuare corespondenţa de la ANAF la acea adresă şi noi nu am fost să o mai ridicăm. Plicurile s-au întors la destinatari şi, probabil, de aici au apărut problemele. Dar avocaţii le-au explicat situaţia, taxele la firma Famous Pro­duction sunt plătite la zi”, a declarat pentru Click! Alexandru Ropcea.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/randi-chemat-la-tribunal-de-anaf

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava