Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul meci al etapei a X-a a seriei I a Ligii a II-a, Rapid CFR Suceava a evoluat pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti. La capătul unei partide dramatice, scorul a fost egal, 1-1. Partida a fost „condimentată” cu de toate, un autogol, un gol, o bară, două penaltiuri ratate de gazde, un cartonaş roşu şi un antrenor trimis în tribune.
Aşa cum au şi spus înainte de întâlnirea cu liderul la zi Rapid Bucureşti, sucevenii au jucat în Giuleşti fără presiune şi au reuşit să scoată o remiză. Rapid CFR Suceava a deschis scorul în minutul 13 prin Semeghin a executat o lovitură liberă de pe partea stângă şi Kusnir a deviat balonul în proprie poartă. Acelaşi Semeghin a executat o nouă lovitură liberă de pe partea dreaptă în minutul 38 şi mingea s-a dus în bara porţii giuleştenilor. La finalul primei reprize, repriză dominată de suceveni, antrenorul rapidiştilor bucureşteni a fost trimis în tribune pentru că a lovit un balon care era încă în joc.
Gazdele nu şi-au revenit nici în debutul părţii secunde a jocului şi Enciu a avut şansa să facă 2-0. Pe parcurs însă, bucureştenii au echilibrat jocul şi au reuşit să egaleze prin Martin care a reluat cu capul balonul dintre doi fundaşi suceveni imobili.
Finalul partidei dintre rapid Bucureşti şi rapid CFR Suceava a fost unul epic. Elevii lui Dan Alexa au beneficiat de un penalty în minutul 80, dar portarul sucevenilor Niga a reuşit să pareze şutul lui Trandu. Peste doar trei minute Rapid Bucureşti a rămas în doar 10 jucători pentru că cehul Josl a fost eliminat după o intrare dură asupra lui Vrabie. În prelungiri, acelaşi Niga a respins şutul periculos a lui Trandu. La ultima fază a meciului, Enciu comite henţ în careul sucevean şi arbitrul dictează din nou penalty în favoarea giuleştenilor. A executat Luque, dar mingea s-a dus mult peste poarta sucevenilor şi scorul final al partidei Rapid Bucureşti – Rapid CFR Suceava a rămas 1-1.
Rapid Bucureşti: Romero – Kusnir, Robuste, Grassi, Josl, Raiciu (Cioablă), Moke, Trandu, I.Popa (Martin), Embalo (Luque), Tudoran. Antrenor: Dan Alexa.
Rapid CFR Suceava: Niga – Daniel Bălan, S.Ciobanu, Ferariu, Semeghin, Golofca, Aeroaiei (Dănilă), Sumanariu (Sfrijan), Vrabie, M.Negru (Onciu), Enciu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava