Concert pascal
MOPAN Suceava

Formaţia Rapid Suceava şi-a atins unul din obiectivele imediate propuse pentru acest an reuşind să se califice în şaisprezecimile Cupei României la fotbal. Într-un meci contând pentru turul al cincilea al competiţiei, gruparea suceveană s-a impus cu 1-0 pe terenul echipei de Ligă a III-a, Cetatea Târgu Neamţ.
Formaţia suceveană, care va juca sâmbătă un meci important în campionat la Brăila, a încercat să joace cât mai economicos şi să-şi dozeze efortul. În aceste condiţii, iniţiativa a aparţinut grupării gazdă care a încercat de mai multe ori poarta apărată de Roheţki. Portarul sucevean şi experimentata linie de apărători a echipei antrenate de Bogdan Tudoreanu a rezistat însă cu brio şi a replicat pe contraatac.
La una dintre aceste acţiuni rapide, Marinkovic l-a lansat în adâncime pe Golofca, iar rapidul jucător sucevean i-a luat „faţa” portarului Hărăguţă şi a marcat în poarta goală.
Prima ocazie a reprizei secunde a aparţinut oaspeţilor, vârful de atac Matei finalizând cu capul puţin peste transversală o centrare venită de la Semeghin. Replica nemţenilor nu a întârziat, dar mingile expediate periculos de Dutciuc şi Homneac s-au lovit de „zidul” defensivei sucevene. Formaţia de ligă secundă, Rapid Suceava, a gestionat foarte bine avantajul minim de pe tabela de marcaj până la finele celor 90 de minute de joc şi s-a calificat în şaisprezecimile Cupei României la fotbal.
În urma acestui rezultat, în această fază a competiţiei, Rapid Suceava va primi pe stadionul „Areni” o echipă din primul eşalon valoric al fotbalului românesc.
Cetatea Tg. Neamţ: Hărăguţă – Varea, Rotaru, Mihăieş, Huţanu, Miron (’60 Maris), Chirilă, Bucătaru (’88 Lupaşcu), Dutciuc, Homneac, Bobric. Antrenor: Ciprian Danciu.
Rapid Suceava: Roheţki – Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin – Golofca, Sfrijan, Sumanariu (’86 Apostol), Burcea (’82 Cerlincă) – Marinkovic, Matei (’70 Negru).
Rezultate consemnate în turul V al Cupei României la fotbal:
Aerostar Bacău – SC Bacău    0-5
Cetatea Târgu Neamţ – Rapid Suceava    0-1
Viitorul Axintele – Unirea Slobozia        6-4 (după executarea penaltiurilor)
Gloria Buzău – CF Brăila    0-1
FC Ştefăneşti – ACS Berceni    2-3
Fortuna Poiana Câmpina – Unirea Târlungeni    3-0
FC Voluntari – CS Mioveni    1-2
Chindia Târgovişte – Academica Argeş    2-1 (după prelungiri)
FC Olt Slatina – CSM Râmnicu Vâlcea    3-5 (după penaltiuri)
FC Caransebeş – Metalul Reşiţa    9-8 (după penaltiuri)
Şoimii Pâncota – ACS Poli Timişoara    3-2
Unirea Jucu – Olimpia Satu Mare    6-5 (după penaltiuri)
Arieşul Turda – FC Bihor    0-1
Farul Constanţa – Săgeata Năvodari    1-3 (după prelungiri)
Echipele subliniate s-au calificat în faza şaisprezecimilor de finală, care se va disputa în zilele de 23, 24 şi 25 septembrie de la ora 16 şi care va reuni la start şi cele 18 formaţii de Liga I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava