Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a V-a a turneului play-off a seriei I a Ligii a II-a programează pentru Rapid Suceava partida din deplasare de la SC Bacău. După înfrângerea din runda precedentă, de pe ”Areni”, cu liderul FC Voluntari, rapidiştii speră să revină pe panta rezultatelor pozitive.
„E clar că traversăm o criză de rezultate. Din această cauză s-a instalat un blocaj mental la nivelul jucătorilor, astfel încât nu reuşim să câştigăm nici atunci când jucăm bine. Sper să reuşim să ne adunăm, să strângem rândurile, aşa încât să învingem la Bacău şi să revenim pe locul 3. Nu va fi uşor, pentru că băcăuanii evoluează de regulă mult mai bine pe teren propriu, iar în runda precedentă au odihnit mai mulţi titulari pentru a fi proaspeţi la meciul cu noi”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.
Pentru meciul cu SC Bacău sucevenii nu vor putea conta pe patru fotbalişti importanţi, Dorin Semeghin, Claudiu Velescu, Dragoş Sfrijan şi Răzvan Bâgu, care sunt în continuare accidentaţi.
La aproape două luni de la teribila accidentare suferită în timpul partidei cu ACS Berceni, de pe Areni, recuperarea lui Dorin Semeghin decurge conform planului.
„Am avut de tras serios, pentru că operaţia în care mi s-au reparat intestinele perforate a fost foarte complicată. În plus, din cauza şocului, m-am ales şi cu o pancreatită. Am trecut prin momente grele, am slăbit 10 kilograme, dar uşor-uşor încep să mă pun pe picioare”, a declarat căpitanul Rapidului.
Chiar dacă are o vârstă destul de înaintată pentru fotbal, 37 de ani, „Seme” spune că nici nu se gândeşte să-şi încheie cariera acum. „Vreau să continui să joc pentru că fotbalul este viaţa mea şi asta ştiu cel mai bine să fac. Sunt foarte ambiţios şi o să vedeţi că o să revin mai puternic ca înainte. Sper ca analizele să iasă bune şi medicii să-mi dea voie peste două luni să reiau antrenamentele. Abia aştept să revin printre băieţi şi să dau din nou cu şutul în minge”, a precizat Dorin.
Realitatea este că absenţa lui Semeghin s-a cunoscut enorm în jocului Rapidului, care n-a mai câştigat decât un singur meci în campionat de la accidentarea acestuia. „Trebuie să fim corecţi şi să menţionăm că nu doar eu am lipsit de pe teren în acest interval. Echipa nu a putut beneficia etape bune de serviciile unor jucători importanţi precum Velescu, Sfrijan, Plecanciuc, Roheţki sau Bâgu şi nu este uşor să faci faţă fără 5-6 titulari. În tur, când n-au existat probleme de acest gen, aţi văzut că echipa a mers foarte bine”, a relatat Semeghin.

Programul etapei a V-a:
FC Voluntari – Academica Piteşti
SC Bacău – Rapid Suceava
CF Brăila – Gloria Buzău

Clasament play-off
1. FC Voluntari    26    20    3    3    69-23    63
2. Academica Piteşti    26    18    4    4    57-17    58
3. Gloria Buzău    26    13    4    9    44-39    43
4. Rapid Suceava    26    11    8    7    42-34    41
5. SC Bacău    26    9    6    11    37-34    33
6. CF Brăila    26    7    10    9    32-34    31

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava