Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, de la ora 11.00 stadionul „Areni” va găzdui meciul din etapa a XX-a a seriei I a Ligii a II-a dintre Rapid Suceava şi Dunărea Galaţi. Gazdele îşi doresc revanşa faţă de partida din tur în care au pierdut cu 0-1 dintr-un penalty dubios. Întâlnirea valorează dublu pentru ambele grupări pentru că este o dispută directă a două echipe care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

„Ne-am pregătit bine pentru acest meci chiar dacă suprafeţele de joc au fost dificile în această perioadă. Jucătorii noştri sunt conştienţi de importanţa meciului cu Dunărea Galaţi şi sunt convins că se vor mobiliza exemplar.

Ne aşteaptă o partidă de luptă, terenul va fi greu şi în acest context fazele fixe vor avea o „greutate” superioară. Sper să nu greşim, ca în jocul cu FC Botoşani şi să ne trecem în cont cele trei puncte” a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

„Pauza pe care am avut-o nu prea ne-a convenit, dar suntem montaţi pentru acest meci. Va fi complicat pentru că întâlnim o echipă care are nevoie de puncte la fel ca şi noi. Vrem victoria, pentru că o victorie aduce alte victorii” a spus şi Dorin Semeghin.

„Probabil este cel mai important meci pentru noi din acest retur. Nu putem să ne permitem niciun pas greşit nici în disputa cu Dunărea Galaţi şi în nicio partidă de pe teren propriu. Aşteptăm publicul la stadion pentru că avem nevoie de susţinerea lui” a menţionat portarul Andrei Preda.

„Vom aborda partida cu Dunărea Galaţi într-un mod ofensiv. Vom face pressing şi ne vom strădui să nu-i lăsăm să „respire”. Jucătorii noştri ştiu ce-i aşteaptă, un teren greu şi multă muncă, dar am mare încredere în ei” a afirmat şi antrenorul secund Ion Buzoianu.

Etapa a XX-a a seriei I a Ligii a II-a programează partidele:

Rapid Suceava – Dunărea Galaţi

CS Otopeni – Chindia Târgovişte

Sportul Studenţesc – Unirea Slobozia

Delta Tulcea – CS Buftea

FC Botoşani – Dinamo II

Săgeata Năvodari – CF Brăila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava