Concert pascal
MOPAN Suceava

Rareș Bogdan, în vârstă de 44 de ani, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că urmează să se întoarcă la Realitatea TV. Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” a publicat un mesaj în mediul online, în care a vorbit despre incidentul neplăcut din cauza căruia a fost nevoit să-și dea demisia, dar și despre posibila sa întoarcere pe micile ecrane, potrivit click.ro.

Rareș Bogdan și-a anunțat demisia de la postul de televiziune Realitatea TV, în urmă cu câteva zile, motivul fiind că i-a fost îngrădită atât libertatea sa de exprimare, precum şi cea a invitaţilor săi. În momentul în care jurnaliștii Oana Stănciulescu şi Oreste Teodorescu nu au fost lăsați să intre în platoul emisiunii cei doi fiind interziși de către patronul Cozmin Gușă, moderatorul a anunțat că nu este de acord cu această decizie, punându-și slujba în pericol. Se pare că incidentul a fost soluționat, dat fiind faptul că Rareş Bogdan a anunţat, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul personal de Facebook, că va reveni pe post, începând de duminică, 25 noiembrie.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/rares-bogdan-anuntat-ca-se-intoarce-la-realitatea-tv-mesajul-prezentatorului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava