Concert pascal
MOPAN Suceava

Călin Geambașu face noi dezvăluiri! După ce și-a acuzat tatăl, de-al lungul timpului, de folosirea unor metode dure de educare pe parcursul întregii sale copilării, Călin revine cu noi amănunte. Conform spuselor sale, tatăl său, Petre Geambașu, îl bătea uneori și fără motive întemeiate, chiar și după ce împlinise vârsta majoratului, notează click.ro.

Deoarece sâmbătă, 24 noiembrie, s-au împlinit 27 de ani de la moartea legendarului solist al formației Queen, Freddie Mercury, Călin a povestit cu lux de amănunte întâmplarea din adolescență, susținând că nu regretă că i-a ascultat muzica artistului, chiar dacă tatăl său îl chinuia pentru acest lucru. Mai mult decât atât, Călin Geambașu a dezvăluit că a ripostat în momentul în care a primit pumnul în față, gest care, susține el, l-ar fi făcut pe tatăl lui să vrea să se sinucidă ulterior. Cântărețul a explicat că are dovezi în acest sens, și anume câteva înregistrări în care tatăl lui mărturisea aceste lucruri, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/calin-geambasu-batut-de-tatal-sau-la-18-ani-nu-imi-pare-rau-deloc-mai-ales-ca-am-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava