Concert pascal
MOPAN Suceava

Răzvan Simion este îndrăgostit nebunește de iubita arhitect! Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani are planuri serioase cu Daliana, așadar i-a făcut deja cunoștință cu cei doi copii pe care îi are din fostul mariaj, notează click.ro.

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din vara anului 2020. La scurt timp după separarea de Lidia Buble, Răzvan s-a afișat alături de frumoasa Daliana care iată că a reușit să îl cucerească iremediabil. Îndrăgostiții și-au făcut planuri de viitor, iar Răzvan a decis că a sosit momentul ca iubita lui să îi întâlnească pe Ianca și Tudor, copii pe care prezentatorul îi are din mariajul cu fosta soție.

Răzvan a distribuit o fotografie în care apare alături de Daliana și copii. În imagine, Răzvan o ține o mână protector pe umărul fiicei sale de 17 ani, Ianca, în timp ce Tudor este îmbrățișat de Daliana. Toți zâmbesc larg, iar instantaneul transmite faptul că cei patru se înțeleg de minune, iar juniorii au acceptat-o cu drag în viața lor pe noua parteneră a tatălui.

Mai mult decât atât, Click! a aflat faptul că Daliana are o legătură bună și cu fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana. Nu s-a putut afirma același lucri despre Lidia Buble. Diana nu a putut să o accepte deloc pe Lidia, iar cele două și-au aruncat adesea cuvinte dure, în mod indirect, pe rețelele de socializare. În plus, Lidia ar fi fost motivul pentru care mariajul dintre Diana și Răzvan ar fi ajuns la final.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/razvans-simion-le-a-facut-cunostina-copiilor-cu-da-511523.html

Răzvan Simion le-a făcut cunoștință copiilor cu Daliana Răducan! Poza care demonstrează că adolescenții o îndrăgesc, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava