Concert pascal
MOPAN Suceava

RC Gura Humorului a reuşit a patra victorie din acest sezon al Diviziei Naţionale şi s-a calificat în turneul play-off, în primul campionat în care participă de la înfiinţare. Sportivii pregătiţi de antrenorul Andrei Varvaroi s-au impus ieri, cu scorul de 26–19, pe terenul ultimei clasate, CSM Sibiu, într-un meci în care au câştigat şi punctul bonus ofensiv. Humorenii au început tare acest meci şi au reuşit două eseuri prin Andrei Vieru şi Daniel Tofan, o transformare fiind fructificată de Alex Vaman. Până la pauză, RC Gura Humorului a mai reuşit un eseu prin Ştefăniţă Rusu, plus o transformare a lui Alex Vaman, gazdele reuşind şi ele o încercare şi o transformare, scor 19–7.

În partea a doua, humorenii au jucat mult prea relaxaţi şi le-au permis sibienilor să egaleze, când mai erau 10 minute de joc. Cu cinci minute înainte de final, Liviu Costan a adus eseu câştigător al humorenilor, după o pasă de la căpitanul Alex Vaman, ultima fază a meciului prinzându-i pe elevii lui Andrei Varvaroi tot în terenul de ţintă advers, dar arbitru a fluierat balon blocat şi finalul partidei.

RC Gura Humorului a început meciul de la Sibiu în formula: Vieru, Piţel, Croitoru, Voicu, Drelciuc, Rambo Plaiu, Smochină, Sandu, Gafiţa, Matei, Tofan, Micu şi Nichiduţă, pe parcurs intrând şi Ştefăniţă Rusu, Andrei Varvaroi, Miroş şi Samuil Plaiu.
Duminică, de la ora 11.00, în ultima etapă, humorenii vor primi vizita echipei CSM Suceava, într-un meci de palmares, având în vedere că ambele echipe din judeţ sunt calificate în play-off.

Clasamentul seriei Centru-Nord
1. CS Ştiinţa Petroşani    7    7    0    0    389-8635
2. CSM Bucovina Suceava    7    5    0    2    231-12225
3. RC Gura Humorului    7    4    0    3    143-15619
4. CSUAV Arad    8    2    0    6    140-261    11
5. CSM Sibiu    7    0    0    7    109-              0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava