Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă luni, 4 martie, la Spitalul Sanador din Capitală. În timpul operației au apărut însă niște complicații, iar solista a suderit un stop cardio-respirator. Reprezentanții spitalului au declarat, marți, că fost vorba despre un incident obstetrical major, care a fost bine gestionat de echipa medicală, operația fiind considerată ”un succes medical”, potrivit sursei citate.

După ce George Burcea, soţul Andreei Bălan (34 de ani) a anunţat că vedeta a făcut un stop cardio-respirator în timpul operație de cezariană, reprezentanții Sanador au făcut, marți dimineață, câteva declarații menite să clarifice situația. „Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente, una la 80.000 nașteri. Din câte știu eu, la Sanador nu au mai fost asemenea situații”, a explicat un reprezentant al spitalului, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/reactia-spitalului-unde-andreea-balan-facut-stop-cardio-respirator-timpul

Sursa foto: www.facebook.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava