Concert pascal
MOPAN Suceava

Rebel Wilson (40 de ani) s-a transformat spectaculos după ce a slăbit considerabil. Actrița australiană a slăbit peste 20 de kilograme în mai puțin de un an, cu ajutorul unei diete sănătoase și a sportului. Rebel nu vrea să se oprească aici, dorindu-și să ajungă la greutatea ideală, potrivit click.ro.

Rebel Wilson a vorbit despre modul în care „Anul Sănătății”, așa cum a numit ea 2020, i-a schimbat viața în timp ce discuta marți cu Drew Barrymore în cadrul emisiunii sale. Actrița din Pitch Perfect a făcut furori când și-a dezvăluit noua siluetaă. Rebel a recunoscut că împlinirea a 40 de ani a inspirat-o să-și regândească obiceiurile de sănătate. „Drew, în ultimii ani le-am pus nume anilor, așa că am avut Anul Distracției, anul trecut am avut Anul Iubirii și anul acesta sunt cum ar fi în „Anul Sănătății”, deoarece am împlinit 40 de ani anul acesta în martie și nu m-am concentrat niciodată pe sănătatea mea, ceea ce probabil era evident. Călătoream prin toată lumea și mâncam o tonă de zahăr, cred că ăsta era viciul meu.”, a povestit Rebel Wilson, potrivit Daily Mail.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/rebel-wilson-vorbeste-despre-cum-reusit-sa-slabeasca-eu-mancam-pe-fond-nervos

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava