Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele a negat vehement zvonurile potrivit cărora Rebel Wilson o va interpreta într-un film biografic, spunând că aceste povești au fost inventate de cei din media doar pentru că ea și actrița sunt mai plinuțe.

Într-un articol recent, ziarul Daily Star scria că actrița australiană de 36 de ani, cunoscută pentru rolul din ‘Pitch Perfect’, pentru care a primit nominalizări și premii, consideră că interpretarea vedetei pe marele ecran ar fi o ocazie de a depăși rolurile de fată neserioasă și de a câștiga în credibilitate.

Cu toate acestea, cântăreața britanică în vârstă de 27 de ani a negat zvonurile și a spus că, în primul rând, pentru ca Rebel Wilson să o întruchipeze, ar trebui să să facă un film. Adele a declarat în timpul unui concert, potrivit contactmusic.com: „Nu ai cum să faci un film despre mine, fără blestematul meu de acord. Încetați. Nu există niciun film.” Artista a adăugat apoi: „Doar pentru că sunt plinuță, nu înseamnă că ea mă va întruchipa!”

Și Rebel Wilson a negat zvonurile, postând săptămâna aceasta pe Twitter următorul mesaj: „Nu mi s-a propus niciodată să o joc pe Adele într-un film biografic… Această poveste a fost inventată de tabloide! Cu toate acestea, o iubesc pe Adele!”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava