Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrările de punere în siguranță a versantului de la Holda-Broșteni de pe DN17B față de alunecările de teren care au afectat grav traficul rutier au fost recepționate astăzi în prezența directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu și de subprefectul Cristian Șologon cel care a coordonat lucrările din partea Prefecturii. Traficul rutier se desfășoară în condiții normale. De menbționat că lucrările au fost finalizate în urmă cu o lună. Atunci Șologon a ținut să le mulțumească tuturor iar în final le-a dăruit  pentru clipa părăsirii șantierului o sticlă de șampanie.

”Am avut noroc de o echipă inimoasă, care nu s-a speriat și nu s-a dat bătută în fața răzvrătirii muntelui. Norocos a fost și utilajul de forare care în două rânduri a fost în pericol să fie strivit de alunecări și totuși a scăpat neatins.Eu tot zic noroc, dar norocul a fost susținut de o foarte bună organizare și de multă muncă grea, iar sufletul și artizanul principal a fost dl. inginer Goga Emanuel.

Pentru seriozitate și curaj am ținut să le mulțumesc și să le dăruiesc pentru clipa părăsirii șantierului o sticlă de șampanie”,a  declarat atunci subprefectul Șologon.

Recepție finală la lucrările de punere în siguranță a versantului de la Holda-Broșteni de pe DN17B (foto), 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava