Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada care urmează, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava din cadrul Agenției Naționale Antidrog vor continua desfășurarea de activități specifice, de informare, evaluare, consiliere şi asistență medico-psiho-socială, pentru consumul şi dependența de droguri.

Pentru ca aceste zile sa le petreceti în siguranță, manifestați prudență în relațiile cu persoanele necunoscute și solicitați ajutor dacă dumneavoastră sau cei apropiați sunteți în pericol.

Totodată, atunci când sunteți martorul sau victima unui conflict în care sunt implicate persoane care au consumat băuturi alcoolice sau droguri, vă recomandăm să nu interveniți, să rețineti cât mai multe detalii și să sunați la numărul unic de urgență 112.

De asemenea, vă reamintim că un consum excesiv de alcool sau consumul de substanțe psihoactive influențează negativ și performanța de conducere a unui autoturism, contribuind la creșterea riscului de accidente rutiere grave. Aceste substanțe acționează asupra sistemului nervos central, cu efecte atât asupra stării fizice, cât și psihice, generând tulburări emoționale și de comportament.

Gândiți-vă de două ori înainte de a lua o decizie care poate influența nu doar viața dumneavoastră, ci și a celor dragi. Petreceti timp de calitate alături de familie și prieteni și, dacă observați că aceștia au nevoie de ajutor, cereți sprijin specialiștilor.

La final de an, mulțumim tuturor cetățenilor care au dat dovadă de responsabilitate și implicare în activitățile de prevenire antidrog, deoarece consumul de droguri ne privește pe toți ! Împreună putem salva vieți și oferi siguranță comunității !

Echipa Agenției Naționale Antidrog vă urează un An Nou cu multe bucurii şi împliniri ! La mulţi ani !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava