Concert pascal
MOPAN Suceava

Recordul de spectatori de 30.000 de la ediția 2022 a Festivalului Medieval ”Ștefan cel Mare” din Cetatea de Scaun a Sucevei a fost doborât la ediția 2023: 31.008.  Conducerea Muzeului Național al Bucovinei a mulțumit tuturor pentru implicare.

”Tragem cortina și MULȚUMIM. Mulțumim celor 31.008 vizitatori care au pășit în Cetatea de Scaun a Sucevei și au trăit magia Festivalului Medieval „Ștefan cel Mare”, ediția 2023! Mulțumim celor 40 de trupe venite din 7 colțuri ale lumii, cu peste 500 de cavaleri, domnițe, menestreli, pehlivani, aprigi oșteni, cinstiți negustori și meșteșugari care au scris poveștile Festivalului Medieval de la Suceava!O paradă epică și trei zile cu peste 200 de spectacole formidabile au transformat Suceava în poveste! Mulțumim organizatorilor care ni s-au alăturat, sponsorilor care au dat și dăruit. Mulțumim oamenilor dăruiți cu har în arte vizuale, cei care ne-au prezentat atât de frumos poveștile petrecute între zidurile Cetății Sucevei. Mulțumim boierului Cătălin Scărlătescu care ne-a înmiresmat aerul și îndestulat pofticioșii. Pentru colegii care, de 15 ediții încoace, în luna august uită de case, familii ori alte lucruri lumești, felicitări pentru încă o ediție și mai reușită, urări de bine și spor la următoarele! Ne vedem și ne auzim la împlinirea sorocului de un an!”, au trransmis cei de la Muzeul Național al Bucovinei.

Record de spectatori la ediția 2023 a Festivalului Medieval din Cetatea de Scaun a Sucevei: 31.008, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava