Concert pascal
MOPAN Suceava

Reese Witherspoon a fost arestată în vineri noapte în Atlanta. Actriţa şi soţul ei, Jim Toth au fost traşi pe dreapta de către poliţişti pentru condus haotic.
Witherspoon s-a luat la ceartă cu ofiţerii de poliţie, refuzând să rămână în vehicul, chiar dacă i s-a spus acest lucru în repetate rânduri.
În raportul poliţiei se consemnează, potrivit showbizspy.com: “Doamna Witherspoon a scos capul pe geam şi-mi tot spunea că ea nu crede că sunt un poliţist adevărat. I-am spus doamnei Witherspoon să rămână în maşină şi să se calmeze. Doamna Witherspoon m-a întrebat: ‘Ştii cum mă numesc?’, iar eu i-am răspuns: ‘Nu, nu am nevoie să-ţi cunosc numele’. Ea mi-a spus: ‘Vei afla cine sunt eu… Vei apărea la ştiri.’ I-am spus doamnei Witherspoon că nu este nicio problemă dacă se va întâmpla asta.”

Reese Witherspoon şi Jim Toth au fost arestaţi de către poliţişti, dar au fost eliberaţi la scurt timp.
A doua zi, actriţa a făcut o declaraţie oficială în care a precizat că-i pare rău de cele întâmplate: „Lipsa de respect în cadrul unei situaţii legale în plină desfăşurare… nu am ce comenta. Dar vreau să spun că am băut mai mult decât trebuia şi sunt foarte ruşinată de toate lucrurile pe care le-am spus. A fost cu siguranţă o situaţie înfricoşătoare şi m-am temut pentru soţul meu, dar asta nu este o scuză. Am fost nerespectoasă cu ofiţerul de poliţie, care doar îşi făcea treaba. Respect poliţia şi îmi pare foarte rău pentru comportamentul pe care l-am avut.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava