Concert pascal
MOPAN Suceava

Conflictul dintre Regele Charles al III-lea și fiul său cel mic, Prințul Harry, nu pare nici pe departe să se fi stins… Jurnalistul Robert Jobson vine cu noi detalii, în cartea sa lansată recent, intitulată „Regele nostru: Charles al III-lea”, care își propune să scoată la lumină noi detalii despre dinamica relațiilor din Casa Regală britanică, notează click.ro.

În cartea aceasta se spune că, în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când regina Elisabeta a II-a era încă în viață, Charles s-ar fi supărat atât de tare pe fiul său încât nu i-ar mai fi răspuns la telefon. Iar cearta ar fi pornit de la bani.

Atunci când s-a mutat în SUA, Harry a avut o perioadă în care își suna foarte des tatăl pentru a-i cere bani și, la un moment dat, Charles a refuzat să-i mai dea. Discuțiile au devenit imediat tensionate, scrie presă din Marea Britanie, care preia pasaje din cartea „Regele nostru: Charles al III-lea”.

„Prințul Charles a încetat pur și simplu să mai primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut în mod repetat bani”, se mai spune în această carte, conform sursei citate. „Când Regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/regele-charles-injurat-de-harry-din-cauza-2257647.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava