Concert pascal
MOPAN Suceava
PNȚCD a primit cu tristețe vestea despre starea sănătății Majestății Sale, Regele Mihai I al României. Îi dorim însănătoșire și viață îndelungată și de acum înainte, în numele poporului român, pe care l-a slujit cu devotament în momente istorice critice.
Am primit, de asemenea, mesajul Majestății Sale prin care prerogativele de Șef al Casei Regale a României au fost transferate Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României.
Acest gest istoric pune capăt unei domnii sub care poporul român a fost supus unor mari încercări istorice, poate cele mai dramatice din întreaga sa existență, de la marea conflagrație a celui de al doilea război mondial, perioada dictaturii comuniste și până la perioada de după 1989, pe care o trăim și astăzi, și în care românii au continuat să rămână sub vremuri, fără a-și regăsi drumul istoric. Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, în toată această perioadă, a reușit să întrupeze, sub vicisitudinea timpului, idealul de democrație și libertate al poporului român, motiv pentru care PNȚCD, la rândul lui un simbol național, îi este recunoscător. Majestatea Sa simbolizează pentru noi acea verigă prin care neamul românesc și-a prezervat identitatea și demnitatea, pentru a fi transmise pe mai departe generațiilor viitoare. Mulțumim, Majestatea Voastră!
PNȚCD rămâne și mai departe fidel idealului național și aspirațiilor poporului român, Casa Regală a României fiind, la rândul ei, slujitoarea a acestui ideal și a acestor aspirații. PNȚCD ia act de dorința și decizia Majestății Sale de transfer a prerogativelor către Alteța Sa Regală, Principesa Margareta a României și îndeamnă milioanele de români care cred în principiile și valorile Monarhiei Constituționale, să fie solidare cu Casa Regală a României în viitor.
Dorim multă înțelepciune Principesei Margareta a României și Casei Regale a României, să-și îndeplinească înalta misiune istorică în viitor, pentru binele și fericirea poporului român!
Nihil Sine Deo!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava