Concert pascal
MOPAN Suceava

Atunci când ne gândim la regina Elisabeta a II-a cu siguranță avem în minte chipul ei serios și ținutele impecabile. Cu o atitudine serioasă și având mereu replicile potrivite, regina Elisabeta a II-a a devenit cel mai mare simbol al monarhiei britanice și a reușit să câștige inimile britanicilor. Cu toate acestea, suverana a știut și cum să se relaxeze și când să afișeze publicului o altă latură a sa: una caldă și plină de umor, notează click.ro.

Regina Elisabeta a II-a a oferit publicului un moment complet neașteptat la începutul lunii iunie, cea care a marcat și 70 de ani de la urcarea pe tron a suveranei. Elisabeta a II-a a apărut într-un spot publicitar alături de ursulețul Paddington, un personaj de poveste extrem de îndrăgit de către britanici!

În clip, ursulețul Paddington se află la masă cu suverana, bând un ceai și vorbind precum doi amici vechi. Nu este de mirare că britanicii s-au amuzat copios și că decizia reginei de a apărea în clip le-a adus zâmbetul pe buze!

Citește ami multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/regina-elisabeta-a-ii-a-avea-simtul-umorului-2203827.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava