Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat că a fost  emis ordinul de începere a lucrărilor pentru varianta de ocolire Suceava, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași.  Potrivit ordinului, execuția lucrărilor va începe la data de 1 octombrie 2018, având prevăzută o durată de 9 luni.  Ordinul de execuție a  lucrărilor la ruta ocolitoare a Sucevei are ca bază acordul contractual încheiat, la data de 24 august 2018, cu asocierea de firme câștigătoare a licitației, proiectul tehnic și autorizația  de construire nr. 90 din 15 noiembrie 2011. Contractul încheiat cu asocierea de firme are o valoare de 61.265.774,05 lei, fără   TVA. Reamintim că licitația pentru finalizarea lucrărilor la centura Sucevei a fost câștigată de asocierea firmelor SC Autotehnorom SRL (lider), SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL
„Așa cum am declarat la începutul anului 2018, referitor la lucrările de execuție la centura Sucevei, s-a  respectat întocmai calendarul prevăzut. Conform acestuia, s-a parcurs procedura de achiziții și s-a așteptat rectificarea bugetară pentru a fi asigurată  sursa de finanțare.  La data de 24 august 2018 a fost încheiat contractul de atribuire a lucrărilor cu asocierea de firme câștigătoare a licitației, iar astăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor”, a precizat prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi.
Reamintim că lucrările la centura Sucevei au fost sistate ca urmare a rezilierii contractelor în anul 2014, motivat de inactivitatea constructorului.

Reîncep lucrările la șoseaua de centură a Sucevei, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava