Concert pascal
MOPAN Suceava

Povestea celor doi a început în 1960, când Prințul Charles și Camila s-au cunoscut. Aceștia urmau să aibă o frumoasă poveste de dragoste, datorită ducesei care a apelat la un truc, pentru a-l cuceri, notează click.ro.

La sfârșitul anilor ’60, cei doi au avut o scurtă relație înainte ca Charles să se alăture Marinei Regale. Ducesa nu și-a putut lua gândul de la prinț, astfel că a decis să apeleze la un mesaj ieșit din comun, ce îi avea ca protagoniști pe străbunicul lui Charles, regele Edward al VII-lea și pe Alice Keppel, o rudă de-a acesteia. ”Uite, străbunica şi străbunicul au fost împreună, aşa că noi de ce să nu facem asta”, i-a spus Camilia acestuia, conform okmagazine.ro.

Tom Quinn, istoric de meserie, a vorbit despre mesajul neobișnuit al femeii, despre care a spus că subliniază viziunea mai puțin conservatoare pe care aristocrația o avea cu privire la relațiile extraconjugale, potrivit sursei citate. De asemenea, acesta a adăugat că familia regală vede altfel lucrurile privind relațiile și nu-și fac griji pentru orice.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/relatia-dintre-camila-si-charles-ducesa-a-apelat-564484.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava