După șase ani de pauză, Rene Zellweger s-a întors în lumina reflectoarelor și nu oricum, ci în rolul care a consacrat-o, cel al lui ‘Bridget Jones’. Simpatica actriță a povestit într-un interviu recent că și-a luat o pauză atât de lungă, pentru că a dorit să facă multe lucruri la care a visat mereu.

În timpul unei emisiuni Tv, Rene a fost întrebată dacă a putut să se bucure de anonimat cât timp a stat departe de ochii curioșilor. Ea a răspuns, potrivit contactmusic.com: „De fapt, da. Când te retragi din lumina reflectoarelor, iar oamenii nu te mai văd peste tot (publicații, tv), încep să nu te mai observe pe stradă. Este fantastic, comanzi o cafea, o primești și apoi poți pleca. Este chiar drăguț, pentru că am avut posibilitatea să cunosc oamenii așa cum sunt ei, am putut purta discuții reale pe stradă și mi-a plăcut la nebunie acest lucru – este ceva de care nu am avut parte până acum.”

Actrița a mai spus că a luat decizia de a se retrage pentru o perioadă, pentru că și-a dorit să ducă la îndeplinirile câteva promisiuni pe care și le-a făcut cu mult timp în urmă și pentru că a dorit să învețe lucruri noi. „Am vrut să mă întorc la școală. Am vrut să fac lucruri pe care nu ai cum să le faci atunci când filmezi pentru o nouă peliculă, pentru că mereu trebuie să te pregătești pentru rolul pe care îl interpretezi, ori pentru rolul ce urmează să îl interpretezi.Trebuia neapărat să rup acel ciclu pentru o perioadă, pentru a crește, pentru a mă maturiza.”, a mai povestit actrița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava