MOPAN Suceava

După șase ani de pauză, Rene Zellweger s-a întors în lumina reflectoarelor și nu oricum, ci în rolul care a consacrat-o, cel al lui ‘Bridget Jones’. Simpatica actriță a povestit într-un interviu recent că și-a luat o pauză atât de lungă, pentru că a dorit să facă multe lucruri la care a visat mereu.

În timpul unei emisiuni Tv, Rene a fost întrebată dacă a putut să se bucure de anonimat cât timp a stat departe de ochii curioșilor. Ea a răspuns, potrivit contactmusic.com: „De fapt, da. Când te retragi din lumina reflectoarelor, iar oamenii nu te mai văd peste tot (publicații, tv), încep să nu te mai observe pe stradă. Este fantastic, comanzi o cafea, o primești și apoi poți pleca. Este chiar drăguț, pentru că am avut posibilitatea să cunosc oamenii așa cum sunt ei, am putut purta discuții reale pe stradă și mi-a plăcut la nebunie acest lucru – este ceva de care nu am avut parte până acum.”

Actrița a mai spus că a luat decizia de a se retrage pentru o perioadă, pentru că și-a dorit să ducă la îndeplinirile câteva promisiuni pe care și le-a făcut cu mult timp în urmă și pentru că a dorit să învețe lucruri noi. „Am vrut să mă întorc la școală. Am vrut să fac lucruri pe care nu ai cum să le faci atunci când filmezi pentru o nouă peliculă, pentru că mereu trebuie să te pregătești pentru rolul pe care îl interpretezi, ori pentru rolul ce urmează să îl interpretezi.Trebuia neapărat să rup acel ciclu pentru o perioadă, pentru a crește, pentru a mă maturiza.”, a mai povestit actrița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava