Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă înainte mergea să susțină spectacole alături de colegii de breaslă, de Paști, iată că acum Elena Merișoreanu preferă să petreacă mai mult cu familia, pe care o consideră mult mai prețioasă decât toți banii pe care i-ar câștiga.

Sănătatea este și ea pe același plan, mai ales că Elena Merișoreanu a avut probleme cu ambele picioarele și nici acum nu se simte prea bine. Iată că planul pentru sărbătorile pascale este stabilit de pe-acum. Toată familia va merge la Șerineasa, în Vâlcea, acolo unde soțul ei are o casă frumoasă, cu o curte mare. Vor găti împreună bucatele tradiționale, iar doamna Mery și-a adjudecat deja felul de mâncare de care se va ocupa: e specialistă în drob de miel și ciorbă de perișoare!

„La Șerineasa mergem. Toata familia, împreună cu nepoții, cu fetele. Vom găti sarmale, că parcă nu e sărbătoare fără ele, apoi miel, drob stufat, ciorbă de perișoare, salată de boeuf, ouă roșii pe care le vom face în Joia Mare. Cozonacii îi cumpăr, pentru că nu aș mai avea timp și pentru asta.

Eu fac doar ciorba de perișoare și drobul de miel. Îmi place să le fac în stilul meu, ies altfel pentru că pun mirodenii multe, verdeață. La ciorba spre exemplu pun lobodă pentru că ne place foarte mult tuturor”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/retetele-de-succes-ale-elenei-merisoreanu-pentru-588233.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava