Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent la Bucureşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Nataţie de Nataţie pentru seniori şi juniori. La competiţie au participat peste 280 de sportivi de la 56 de cluburi.
CSS 3 Suceava a participat cu o delegaţie restrânsă la acest eveniment sportiv având în vedere faptul că toţi sportivii secţiei sunt juniori II – Diana Lissov, Antonia Niţu, Teodor Marchitan, Claudiu Timofte şi Călin Stafie.
„În pofida faptului că sportivii noştri sunt foarte tineri, rezultatele obţinute au fost absolut remarcabile. Diana Lissov a cucerit două medalii de argint la categoria junioare în probele 200 metri Bras şi 400 metri Mixt şi un loc 4 la categoria senioare în proba de 200 Bras, Antonia Niţu s-a clasat pe locul 4 în proba de 50 metri Bras, la 5 sutimi de locul 3 la categoria junioare, iar Teodor Marchitan s-a situat de 3 ori între primii 15 sportivi din ţară la categoria seniori.
Mă bucur foarte mult că pe lângă faptul că s-au obţinut recorduri personale, am reuşit să urcăm pe podiumul de premiere la o categorie de vârstă mult mai mare. Diana Lissov, de exemplu, are 14 ani, iar categoria junioare este de 16 ani şi mai mici, iar Antonia Niţu are doar 13 ani, iar la masculin categoria juniori este de 18 ani şi mai mici, Teodor Marchitan având numai 15 ani.
În această săptămână, începând cu 10 iulie şi până în 13 iulie, vor avea loc, la Brăila, Campionatele Naţionale de copii 11-13 ani. CSS 3 Suceava va participa cu un lot de 8 sportivi format din Sebastian Croitor, Şerban Cotos, Vlad Brandis, Ştefan Ropan, Victor Turluianu, Ana Blănaru, Maria Ilieş şi Ioana Năstacă”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava