Concert pascal
MOPAN Suceava

Gazda ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur, Ricky Gervais, a mărturisit că are nevoie de o băutură înainte de eveniment, pentru a prinde curaj, potrivit contactmusic.com.

Actorul britanic va fi gazda evenimentului, care va avea loc pe 10 ianuarie, pentru a patra oară și, deși a mai făcut de trei ori acest lucru, spune că încă are nevoie de ajutorul alcoolului pentru a le face față celor mai mari actori și staruri de televiziune. El a declarat în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres, potrivit sursei citate: „Dacă nu aș bea, nu aș fi suficient de curajos să spun unele lucuri. Încep să beau la o oră rezonabilă, știi, nu sunt un maniac. Pe la trei sau patru (pm), sau ceva de genul.”

Starul în vârstă de 54 de ani a fost confirmat ca gazdă a Globurilor de Aur în luna octombrie, 2015. El a fost de acord să prezinte din nou show-ul, care în perioada 2013-2015 i-a avut ca gazde pe Tina Fey și Amy Pohler.

Ricky declarase anterior că nu va mai accepta niciodată să fie gazda acestui eveniment, dar i-a explicat lui Ellen DeGeneres de ce s-a răzgândit: „Organizatorii mi-au spus că voi putea spune orice voi dori.”, a spus el.

În timpul celor trei ceremonii pe care le-a prezentat în trecut, Ricky Gervais a comentat la adresa sexualității actriței Jodie Foster, a vorbit despre viața amoroasă a actorilor Mel Gibson, Tom Cruise și Madonna, iar acum și-a făcut cunoscute planurile de a jigni din nou. El a scris pe contul său de Twitter pe 1 ianuarie: „Pentru că pot vedea în viitor, îmi doresc să-mi cer scuze pentru unele lucruri pe care le-am spus săptămâna viitoare la decernarea Globurilor de Aur. Eram beat și nu-mi păsa absolut deloc.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava