Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna le-a cerut fanilor săi să se abțină de la a juca Pokemon Go la concertele sale, la doar câteva zile după ce un fan al cântăreței Beyonce a surprins pe cineva jucând celebrul joc în primul rând la un show al cântăreței, potrivit contactmusic.com.

În timpul unui spectacol pe care l-a susținut weekendul trecut în Franța, Rihanna a surprins pe cineva jucând Pokemon Go. Artista s-a enervat și a spus mulțimii: „Nu vreau să vă văd trimițând mesaje iubitelor sau iubiților. Nu vreau să văd prinzând niciun nenorocit de Pokemon.”

Controversatul joc a creat probleme și la un concert al cântăreței Beyonce, care a avut loc tot în Franța, cu două zile înainte de show-ul Rihannei. O tânără, aflată în primul rând la concert, a fost văzută jucând Pokemon Go. Un alt spectator a văzut-o și a filmat-o. În clipul pe care fanul l-a postat pe internet se poate auzi: „Această nenorocită joacă Pokemon! Joacă Pokemon în timp ce Beyonce cântă! Și uite unde se află! Lângă scenă. Are loc lângă scenă și ea joacă Pokemon!”

De când a fost lansat, în urmă cu aproximativ o lună, jocul Pokemon Go a captivat un număr impresionant de persoane din întrega lume. În mai puțin de două săptămâni aplicația avea 21 de milioane de utilizatori activi DOAR în SUA. O persoană a renunțat la serviciu pentru a deveni „vânătoare profesionistă de Pokemoni”, o alta s-a izbit într-un copac cu mașina în timp ce juca jocul și multe alte incidente de acest gen au avut loc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava