Iulius Mall Suceava îşi surprinde clienţii amatori de gastronomiile lumii cu un nou restaurant. Ristorante Casanova a fost inaugurat, de curând, la etajul Iulius Mall Suceava, oferind preparate delicioase după reţete autentice din bucătăria italiană.
Cei care adoră meniurile uşoare şi sănătoase vor avea de ales din zeci de feluri de mâncare gătite de bucătari cu experinţă de 25 de ani în gastronomia italiană. Savoarea reţetelor internaţionale şi calitatea ingredientelor recomandă noul restaurant din Iulius Mall Suceava tuturor pofticioşilor. Printre propunerile culinare se numără preparatele din peşte, fructe de mare, creveţi şi caracatiţă, însă nu lipsesc nici reţetele autentice, precum lasagna şi spaghetti. Pe cât de savuroase sunt preparatele Ristorante Casanova, pe atât sunt de sănătoase, bucătarii folosind doar ingrediente atent selecţionate.


Pentru că la Ristorante Casanova se pune accent pe detalii şi pe serviciile ireproşabile, clienţii au posibilitatea de a vedea arta culinară prin care le este pregătită comanda, bucătăria fiind la vedere. De altfel, toate preparatele sunt realizate pe moment, conform dorinţelor celor mai pretenţioşi gurmanzi.
Specificul italian este oferit clienţilor şi prin ambientul deosebit al localului. Amenajat cu bun gust, Ristorante Casanova îmbină designul modern cu elemente ale romantismului caracteristic localurilor din Peninsulă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava