Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul Robbie Williams, 42, s-a luptat în trecut cu dependența de alcool și de droguri și chiar dacă știe că este foarte important să nu se mai atingă de acele substanțe, câteodată duce dorul acelei perioade în care petrecea până nu mai știa de el, pentru că, spune el, are și amintiri frumoase.

El a spus, potrivit contactmusic.com: ”Toată treaba asta cu dependența de substanțe chimice și alcool nu este chiar așa… cum să vă explic… Știți, nu bei un pahar cu alcool, iar apoi mergi direct la dezintoxicare. Au fost și vremuri bune. M-ar fi ucis (dacă nu m-aș fi oprit), dar m-am și distrat. Oare am scăpat de acea persoană care eram cândva? Este foarte, foarte ușor pentru mine să mă transform la loc. Încă mai este o parte în mine care își dorește asta. Dar știu că nu mă voi mai afla niciodată în acel stadiu de pre-reabilitare. Nu mai sunt dispus să pierd atât de multe.”

Chiar dacă duce dorul vremurilor în care consuma droguri, Robbie știe că, acum, cocaina nu-l mai face fericit. El a adăugat, conform sursei citate: ”Am aproape 40 de ani, în familia mea, majoritatea au avut probleme cu inima și știu că nu este bună combinația (alcool-droguri). Și, deasemenea, știu că cocaina mă duce instantaneu într-un loc urât, nu este distractiv.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava