Robbie Williams plănuiește să își tatueze datele nașterii copiilor săi, pentru că, aparent, artistul nu și le poate aminti, notează contactmusic.net. Celebrul cântăreț are 3 copii cu Ayda Field: Teddy, în vârstă de 6 ani, Charlie de 4 ani și Coco, mezinul familiei, de 11 luni.

Williams a declarat pentru The Sun: ”Plănuiesc să îmi tatuez zilele de naștere ale copiilor mei, pentru că nu mi le pot aminti. Sunt aerian. De exemplu, nici nu știu luna în care e născut Charlie, știu doar că are 4 ani… Sau 5?!”. Artistul a completat spunând că nu îi este frică să fie judecat de cei din jur, doar că nu poate reține aceste informații, creierul său fiind ”prea obosit”.

Însă Williams nu se oprește aici: pe lângă faptul că memoria îi joacă feste, acesta pierde și lucruri foarte ușor. De exemplu, artistul britanic și-a pierdut recent verigheta, potrivit contactmusic.net. ”Am găsit o soluție. Mi-am tatuat litera A în locul verighetei. Asta înseamnă că Ayda, soția mea, e mereu cu mine.” a mai povestit acesta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava