Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams și Ayda Field au devenit părinți pentru a treeia oară, informează contactmusic.com.

Cel de-al treila copil al cuplului, o fetiță, care a primit numele Colette ‘Coco’ Josephine Williams, a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat, după o „lungă și dificilă” luptă de a mai concepe un bebeluș.

Ayda a scris pe contul ei de Instagram, potrivit sursei citate: „Spionez cu ochiul meu încă o mânuță mică… Am ținut un secret foarte special! Suntem încântați să vă anunțăm că mai avem un copil, o fetiță… bine ai venit pe lume Colette (Coco) Josephine Williams! A fost o luptă foarte lungă și dificilă până să ajungem aici, din acest motiv am ținut totul secret. Familia vine în toate formele, iar această micuță domnișoară, care din punct de vedere biologic este a noastră, a fost purtată în pântec de o mamă surogat căreia îi vom fi veșnic recunoscători. Suntem extraordinar de fericiți de venirea în acestei micuțe în viața noastră și ne simțim binecuvântați că trăim într-o lume în care astfel de lucruri sunt posibile. La fel cum v-am rugat și în cazul lui Teddy și al lui Charlie, respectați intimitatea lui Coco și permiteți-ne să creștem în noua formulă, de cinci persoane! #EchipaWilliams”

Cântăreţul britanic Robbie Williams şi Ayda Field mai au doi copii – Teddy, în vârstă de cinci ani, şi Charlton, în vârstă de trei ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava