Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams le-a interzis angajaților săi să-l lase să-și acceseze contul de Twitter, pentru că e de părere că acest lucru i-ar aduce sfârșitul carierei.

Autorul hit-ului ‘Angels’ – care are trei copii cu soția sa, Ayda Field, pe Teddy, de șapte ani, Charlie, de patru ani, și Coco, de un an și două luni – nu își lasă echipa de management să îi dea parola de acces la contul său de Twitter, pentru că această platformă de socializare îl face să fie agresiv și nervos.

Robbie și-a adus aminte cum un membru nou al echipei sale i-a dat parola de acces și cum a devenit extrem de agresiv în spațiul de socializare Twitter. „M-am transformat într-un om plin de resentimente, de furie, de frică, de rușine și de toate. Apoi, în avion, în drum spre Majorca, l-am telefonat pe managerul meu și i-am spus că mi-am aflat parola și că vreau să o schimbe și să nu mi-o mai dea niciodată pe cea nouă. El s-a speriat și m-a întrebat ce am făcut. I-am spus doar să mă asculte, pentru că sunt la un ‘tweet’ distanță de momentul în care îmi voi pune punct carierei. Pentru că, alimentat de furie, devin creativ, iar agresivitatea nu-mi aduce nimic bun. Sunt oameni în spațiul online care își manifestă disprețul. Eu îi găsesc și le arăt și eu, înapoi, dispreț. Apoi mă transform într-o adevărată mașină de împrăștiat ură.”, a povestit cântărețul, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava