Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul pop britanic Robbie Williams speră să poată programa încă o colaborare cu Kylie Minogue, conform contactmusic.com.

Cei doi artiști au făcut echipă în anul 2000 și au avut un mare succes.

Robbie a mărturisit recent că are un cântec nou care ar fi perfect pentru Kylie, iar el speră că aceasta va fi de acord să realizeze un duet cu el.

Artistul a declarat pentru publicația australiană Sydney Daily Telegraph: ˝S-ar putea să nu fac un duet cu Kylie, iar asta se poate dovedi a fi cu adevărat stânjenitor, mai ales că deja am spus prea multe. Poate că deja am folosit șansa pentru o colaborare. Am o melodie grozavă, care este incredibil de drăguță și mi-ar plăcea ca ea s-o interpreteze cu mine. Poate că va vrea, poate nu va vrea. Urmăriți subiectul.˝

Robbie crede că piesa va apărea pe viitorul său album solo, despre care au apărut informații că va fi lansat anul viitor, mai notează sursa citată.

Acest disc ar fi o continuare a celui lansat în anul 2014 și intitulat ´Under the Radar Volume 1´.

Informații recente au sugerat că Robbie ar putea să-și pună cariera solo pe planul secund și să se întoarcă în rândurile formației Take That.

Prima dată când a părăsit trupa a fost în anul 1995, când și-a lansat cariera solo. Apoi a revenit în componența grupului pentru albumul din 2010 ´Progress´ și pentru turneul care a urmat acestui disc, în anul 2011, iar după aceea a plecat din nou.

Cu toate acestea, se zvonește că  Robbie a fost abordat pentru a lua parte la celebrarea aniversării a 25 de ani de carieră a formației Take That din anul 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava