Concert pascal
MOPAN Suceava

Puțini știu despre pasiunea lui Robbie Williams pentru pisici, așa că asocierea marelui cântăreț cu Nestlé pentru promovarea brandului de mâncare pentru feline Felix the Cat, din portofoliul Purina, a fost o mare surpriză miercuri seara, când spotul video cu cei doi a fost lansat, în premieră  exclusivă pe YouTube, aici.

Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, s-a asociat cu Robbie Williams, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru a promova brandul de mâncare pentru pisici Felix the cat, din portofoliul Purina. Pentru acest proiect, Robbie a înregistrat un nou cântec, intitulat „It’s Great To Be a Cat!” care este și coloana sonoră a spotului video.

Cântecul este despre viața lipsită de griji a pisicilor, iar în timp ce Robbie îl interpretează, Felix dă o raită printre instrumentele orchestrei, făcând ceea ce fac pisicile cel mai bine: dărâmă tot în cale, trecând mai departe cu o grație de prinț. Nestlé spune că melodia va fi disponibilă și pentru redare pe Spotify, în curând.

Vorbind despre proiectul împreună cu Purina/Nestlé, Robbie Williams a spus: „(…) Sunt noua voce a lui Felix. Am fost un fan de multă vreme al pisicilor, am avut mulți prieteni feline de-a lungul anilor și, după ce le-am studiat comportamentul fascinant, pot spune cu încredere: Este grozav să fii o pisică.”

Mai multe povești de culise și imagini despre acest proiect puteți găsi aici.

Brandul Felix oferă o gamă de rețete delicioase care arată și miros extrem de bine pentru pisici. Preparată special cu bucăți cărnoase fragede într-un aspic suculent, pisica ta o va găsi irezistibilă la orice moment al mesei. Toate rețetele din gama Felix sunt realizate cu ingrediente delicioase, de cea mai bună calitate. Mai multe detalii despre Felix și Purina găsiți aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava