• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un om de televiziune și un consilier juridic vor face parte din cabinetul noului prefect al județului Suceava, Mirela Adomnicăi. Din primele informații, prezentatorul de televiziune Robert Holman, de la Plus TV, ar urma să preia atribuțiile legate de relațiile cu mass media. Directorul de cancelarie al prefectului Mirela Adomnicăi ar urma să fie consilierul juridic Bogdan Filip. Cei doi și-ar putea prelua atribuțiile la începutul săptămânii viitoare.


Fostul prefect al județului Suceava, îi avea în cabinet pe Ana Maria Stejaru – director de cabinet, Simona Turel – secretarul cancelariei și Alina Stan – consilier pentru problemele romilor.

Robert Holman și Bogdan Filip vor prelua funcții în cabinetul noului prefect Mirela Adomnicăi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava