Concert pascal
MOPAN Suceava

Rod Stewart i-a cumpărat odată lui Sir Elton John un frigider inovator, iar în schimb, autorul hit-ului ‘Goodbye Yellow Brick Road’ i-a dăruit o pictură de Rembrandt. Cei doi cântăreţi celebri sunt buni prieteni de pe vremea când ambii cântau în aceleaşi cluburi, în perioada anilor ’60, iar drept cadou de Crăciun, Stewart i-a dăruit lui Elton Jhon, cu ceva timp în urmă,  un frigider mai special, care avea uşă ce se deaschidea automat, dar a rămas surprins când, în schimb, Elton i-a dăruit un tablou pictat de Rembrandt.

„M-am gândit foarte mult ce cadou aş putea să-i ofer. Este foarte greu, ‘Ce poţi să-i cumperi omului care şi-a cumpărat tot ceea ce avea nevoie?’ După foarte multe căutări şi după ce am străbătut magazinele pentru a-mi veni vreo idee, m-am gândit că un frigider inovator portabil ar fi potrivit. Genial. Îl bagi în priză, apeşi un buton şi uşa se deschide automat, iar apoi, învăluită de vapori reci, iese o sticlă de vin. Cadoul lui Elton pentru mine în acel an: un Rembrandt. O pictură – The Adoration oh The Shepherds. Un nenorocit de Rembrandt!”, a povestit legendarul cântăreţ, potrivit contactmusic.com.

În ciuda faptului că ‘s-a simţit foarte mic’ din cauza cadoului său inovator, Elton l-a privit ca pe o glumă şi l-a numit ‘o găleată pentru gheaţă’.

„M-am simţit foarte mic – totuşi, probabil nu atât de mic cum ar fi vrut, probabil, Elton să mă facă să mă simt, mai târziu, când mi-a numit cadoul ‘o găleată pentru gheaţă’. Nu era o găleată pentru gheaţă. Era un frigider portabil inovator.”, a mai scris Rod Stewart în autobiografia sa, care este publicată pe părţi în Daily Mail.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava