Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Osbourne nu s-a gândit niciodată că va ajunge la vârsta de 60 de ani şi că se va simţi mai bine ca niciodată la această vârstă. Vedeta va împlini pe 9 octombrie 60 de ani şi spune că se simte mai puternică şi mai bine ca niciodată şi şi-a promis că nu-şi va risipi viaţa îngrijorându-se de sănătatea sa, mai ales că câştigat lupta împotriva cancerului de colon în 2002.

Sharon a declarat, potrivit contactmusic.com: „Cu fiecare vârstă vine şi un plus şi un minus. Devii mai înţelept, mai puternic. Am 60 de ani şi sunt sănătoasă şi nu-mi voi pierde timpul făcându-mi griji. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge până aici. Viaţa mea, de acum, este un bonus, pe bune.”

Sharon Osbourne – care este căsătorită cu legendarul rocker Ozzy Osbourne – a mărturisit că singurul lucru de care nu este mulţumită este corpul ei, aşa că s-a apucat de o dietă strictă şi deasemenea, face mult sport, pentru a scăpa de câteva kilograme înaintea zilei sale de naştere.

Sharon a explicat revistei People, potrivit sursei citate: „Nu am vrut să-mi serbez împlinirea vârstei de 60 de ani şi să mă simt incomod în hainele mele. Acest lucuru se află pe lista mea cu lucruri pe care trebuie să le fac înainte de a împlini 60 de ani. Am lăsat asta pe ultima sută de metri, dar bineînţeles, asta pentru că aşa fac eu. Am căutat şi am găsit dieta The Atkins Diet şi m-am gândit: ‘Asta e pentru mine!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava