Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-un interviu recent pentru podcastul „Acasă la Măruță”, Romanița Iovan, faimoasa creatoare de modă, a revenit asupra unui moment tragic care a schimbat ireversibil cursul vieții sale acum 19 ani. Incidentul a avut loc în locuința, în care locuia la acea vreme cu soțul său, din cartierul Primăverii și a fost unul care a captivat atenția întregii țări la vremea respectivă, notează click.ro.

Romanița a relatat evenimentul care a avut loc la scurt timp după ce își sărbătorise ziua de naștere, în octombrie 2005. În acea noapte, un hoț a pătruns în casa lor. Soțul său, regretatul pilot Adrian Iovan, a reacționat într-un moment de panică cu o armă, iar consecințele au fost tragice: hoțul a murit.

Procesul care a urmat a fost unul tumultuos pentru familia Iovan. În ciuda speculațiilor și a presiunii mediatice, s-a stabilit că Adrian Iovan acționase în legitimă apărare și nu a fost tras la răspundere pentru moartea hoțului.

„A fost primul caz de legitimă apărare. Noi eram împreună în dormitorul nostru, dormeam liniștiți, în 2005. Doamne-Doamne mi-a deschis ochii. În 2006, la un an, s-a născut Albert. 2005, ziua mea, pe 3 octombrie, aflu că sunt însărcinată, bucurie maximă. Pe fondul ăsta, 3 octombrie, a doua zi, noaptea dinspre 4 spre 5 octombrie, la ora 3, la etajul 2, te trezești și în dreptul ușii cu mâna pe clanță vezi o siluetă. (…) M-am trezit când era în prag. L-am trezit pe Adrian. S-a sculat din pat, ăsta a luat-o la fugă, Adrian s-a dus după ăla”, a povestit Romanița Iovan, citată de Libertatea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/primetime/video-romanita-iovan-a-oferit-detalii-2353003.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava