Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Amza Pellea ar fi împlinit astăzi, 7 aprilie, 93 de ani. Marele actor a jucat în peste 50 de filme și alte zeci de piese de teatru. Chiar și astăzi, la 41 de ani de la trecerea în neființă a artistului, acesta continuă vă bucure generații întregi prin moștenirea culturală lăsată. Amza Pellea a avut o viață inedită, o familie frumoasă, o mare dragoste, însă ar fi avut și o aventură despre care nu prea s-a vorbit. Chiar dacă și-a iubit soția nespus, la un moment dat, actorul i-ar fi călcat strâmb, potrivit click.ro.

Amza Pellea și Ioana Pavelescu, cunoscuți pentru talentul lor și pentru aparițiile lor remarcabile pe ecran, au fost protagoniștii unei povești de dragoste interzise.  Cei doi au fost colegi pe platoul de filmare al producției „Osânda”, însă pasiunea lor a depășit cu mult granițele convenționale ale colegialității. În ciuda faptului că Amza Pellea era căsătorit cu Domnica Policrat, frumusețea și carisma Ioanei Pavelescu au aprins pasiunea în marele actor.

Deși inițial păstrată în secret, relația lor a fost dezvăluită într-o mărturisire tulburătoare făcută de Amza Pellea actorului Candid Stoica, în 1982. Cu toate acestea, iubirea lor a fost efemeră, iar Amza Pellea s-a întors la soția sa și și-a continuat viața alături de ea și de fiica lor.

„Nimerişi la punctu’ slab. La «Osânda» avusei de la cel de sus o osândă. Om în toată firea, îmi pierdui capul şi mă-ndrăgostii de partenera mea din film şi, ca să nu mai fac contabilitate dublă, vorba lui Nea Iancu, plecai de acasă, că fata de care mă-ndrăgostii era, măi băiete, ceva ce nu se există decât în filme, ca să glumim”, ar fi spus actorul, conform sursei citate.

Actorul ar fi fost cucerit strict de fiziul impresionant al actriței. Fiind o pasiune pur carnală, care cu siguranță nu întrecerea iubirea ce o avea pentru Domnica.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marea-actrita-care-i-a-spart-casa-lui-amza-pellea-2352882.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava