Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, stadionul „Unirea” a fost gazda meciului dintre LPS Suceava şi CSŞ Tecuci, partidă contând pentru etapa a V-a a Campionatului naţional de rugbi pentru juniori sub 18 ani (U18). Profitând de vremea bună pentru această perioadă a anului, gruparea gazdă a evoluat foarte bine şi a oferit un spectacol agreabil celor prezenţi în tribune, foarte puţini de altfel. Scorul final al întâlnirii LPS Suceava – CSŞ Tecuci a fost 29-3 (22-0).
„Am făcut o primă repriză foarte bună şi sunt mulţumit de jocul prestat de sportivii noştri. O menţiune specială pentru David Laurenţiu, Portariu, Beldiman şi Alucăi. Am marcat cinci eseuri şi ne-am asigurat şi punctul bonus. Prima încercare a fost una «ca la carte», balonul circulând pe toată lăţimea terenului pentru ca Nastiuc să culce balonul în terenul de ţintă advers după o cursă de 25 de metri.
Deocamdată avem trei victorii şi două înfrângeri după primele cinci runde de campionat şi ne aflăm pe locul III, loc care ne permite accesul al turneul semifinal” a declarat antrenorul echipei de rugbi U18 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.
Din lotul formaţiei sucevene fac parte sportivii: Beldiman, Portariu, Zaharia, Nistor, Timoficiuc, David Iacob, Portariu, S. Rusu, Acălinei, Alucăi, Laurenţiu David, Custrin, Cosmin Iacob, M. Nastiuc, Giurcă, Zimbru, Ţîrdea, Lelcu, Serediuc, Bostan, Munteanu, Mînzălică. Jucătorul Gabriel Tăuteanu nu a putut fi folosit din cauza faptului că nu avea viza medicală pe legitimaţia de joc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava