MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a obținut prima victorie în actuala ediție a Diviziei Naționale la rugby, după ce a câștigat sâmbătă 25 mai, pe terenul Unirea, în fața formației Sportul Studențesc, cu scorul de 38-18 (14-6), într-un meci contând pentru etapa a VII-a.

Echipa antrenată de Marcel Crețuleac a reușit cinci eseuri prin Lucian Godroman (două), Gabriel Plăcintă, Adrian Borș și Andrei Manole, restul punctele fiind marcate de Cristi Bilauca – trei transformări și o lovitură de pedeapsă și același Lucian Godroman – două transformări, acesta din urmă fiind desemnat la final și omul meciului.

Cu un ”mix” format în majoritate din tinerii campioni la juniori U 20 de la LPS Suceava, și câțiva veteran ca Preutescu, Brătianu și antrenorul jucător Marcel Crețuleac, formația suceveană a dominat partida și a arătat mare dorință de victorie. Spectatorii prezenți în tribune i-au răsplătit pe suceveni cu aplauze generoase și au plecat spre case cu zâmbetul pe buze după mult timp.

Tinerii jucători pregătiți la LPS Suceava de Codrin Prorociuc și Marius Coca promit mult și au șansa să progreseze în cadrul echipei de seniori.

CSM Bucovina: Tăutianu, Brătianu, Clim, Preutescu (cpt.), Chirilă, Donisă, Macovei, Plăcintă, Crețuleac, Manole, Bilauca, Borș, Muraru, Hostiuc, Godroman. Rezerve: Duțu, Simion, Pintea, Albu, Lahman și Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava