MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a ratat calificarea în finala barajului de promovare în Liga a II-a, după ce a terminat la egalitate sâmbătă 25 mai, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Focșani, scor 1-1.

Intrată pe gazon cu un dezavantaj de două goluri după manșa tur, echipa antrenată de Ovidiu Murariu și Iulian Ionesi a deschis scorul în minutul 22, prin Iosif Netbai, care a marcat cu un șut din prima, de la 20 de metri, după o pasă primită de pe partea stânga.

În fața a aproximativ 1.500 de spectatori, prezenți sâmbătă, pe stadionul Municipal, gruparea rădăuțeană putea egala scorul la general pe finalul primei reprize, dar același Netbai și Popovici au ratat din situații bune.

În partea secundă, gazdele au forțat golul care să ducă semifinala în prelungiri, dar execuțiile lui Săhlean, Hopulele și Florescu au ocolit ținta.

Mai mult, pe contraatac, formația vrânceană a scăpat de emoții în minutul 90+5, când camerunezul Frank Tchassem a înscris cu poarta goală după ce l-a driblat pe Puianu.

S-a terminat 1-1 la Rădăuți, iar CSM Focșani s-a calificat în finala barajului de promovare cu scorul general de 3-1.

Florescu, în minutul 90+5, și Netbai, după fluierul final, au văzut cartonașul roșu.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Derevlean, Florescu, E. Ciobanu, Bejenar, Netbai, Serediuc, Stroe, Popovici, R. Ciobanu. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Căinari, Săhlean, Stoian și Hopulele.

CSM Focșani: Niczuly – Săpunaru, Perju, Ciopa, Dumitru, Tobă, Mazilu, Enache, Zaharie, Dănăilă, Tchassem. Antrenor: Călin Moldovan. Au mai intrat: Tamași, Gorovei și Stancu.

În finala barajului de promovare, CSM Focșani va întâlni Metalul Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava