Concert pascal
MOPAN Suceava

Rugbiștii de la CSM Bucovina Suceava au revenit de curând la antrenamente după o pauză forțată de aproape șapte luni de zile, luată din cauza pandemiei de COVID-19.

Pentru limitarea costurilor cu testele, Divizia Națională se va finaliza într-o formulă restrânsă. Astfel, primele patru echipe după clasamentul din tur vor juca în play-off, iar RC Grivița București, CSM Bucovina Suceava și RC Gura Humorului vor juca pentru locurile V-VII.

Echipa antrenată de Marius Colțuneac are programat primul meci oficial din acest an pe data de 7 noiembrie, când va primi, pe stadionul Unirea, vizita celor de la RC Gura Humorului.

“Această pandemie ne-a afectat foarte mult, băieții fiind nerăbdători să revină la antrenamente. Unii au venit cu câteva kilograme în plus, dar sper că, până la primul meci, să-i aducem la un nivel optim. Deocamdată facem niște antrenamente de reacomodare la efort, în care o să lucram pe grupuri. E un moment dificil în sport, iar prioritară este sănătatea jucătorilor”, a declarat antrenorul Marius Colțuneac, care a ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Suceava, precum și Asociației “Prietenii Rugbiului din Bucovina” pentru sprijinul acordat.

Pandemia de coronavirus a afectat și grupele de copii și juniori ale secției de rugby de la CSM Suceava. Antrenorul Vasile Conache n-a mai făcut antrenamente normale din primăvară, iar despre meciuri nici nu poate fi vorba.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava