Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a II-a a Ligii Naționale de Rugby, după noul format, față în față cu o zi înainte de Paște se vor afla RC Gura Humorului și CSM Suceava. Așa cum am mai amintit anterior, acest sezon competițional va fi un fel de amestec de partide echilibrate și disputate între echipe de același calibru, cu meciuri disproporționate între profesioniști și amatori.

Prima rundă a dovedit acest lucru, CSM Suceava pierzând cu 133-6 la U Cluj, iar RC Gura Humorului cu 46-12 la Petroșani. Humorenii s-au descurcat onorabil marcând două eseuri prin Davidoiu și o transformare reușită de Cuciureanu, sucevenii fiind depășiți clar.

”Am vrut să reprogramăm meciul duminică, dar nu am primit acordul gazdelor. În aceste condiții nu am avut tot lotul la dispoziție, pentru că o parte din jucătorii noștri au lucrat sâmbăta.

Nu este ușor de acceptat o asemenea înfrângere, dar ne-am străduit ca pentru meciul de la Gura Humorului să strângem o echipă competitivă. Am reactivat, ca în fiecare an, câțiva jucători de valoare, de aici și din cei reveniți din străinătate și vom opune rezistență în acest meci” a spus antrenorul echipei CSM Suceava, Marcel Crețuleac.

”Întotdeauna partidele cu sucevenii au fost spectaculoase. Am jucat acolo și îmi amintesc de acele perioade cu drag, dar pe teren suntem adversari. Cu siguranță că după meci, mai ales că vine Paștele, vom avea repriza a treia și oricine va câștiga, toți suntem membri ai familiei rugbiului sucevean” a declarat veteranul humorenilor, Ștefăniță Rusu.

Partida dintre RC Gura Humorului – CSM Suceava va avea loc sâmbătă 23 aprilie de la ora 11.00 la Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava