Concert pascal
MOPAN Suceava

LPS Suceava a ocupat locul 4 în cadrul Campionatului Național de rugby pentru echipele de juniori sub 18 ani.

Deși a terminat la egalitate, scor 15-15, finala mică disputat pe stadionul Arcul din Triumf, în fața celor de la CSM Constanța, formația antrenată de Codrin Prorociuc si Mihai Coca a ratat conform regulamentului medaliile de bronz, dobrogenii marcând trei eseuri față de cele două ale sucevenilor.

”Am trăit de neînțeles, să joci o finală de campionat, să termini meciul la egalitate și să ieși pe locul 4… este o performanța pe care doar în România se poate întâmpla. Sunt multe întrebări care mă macină, pentru ce să mai lupt? Pentru ce? De ce? Pentru cine? Oare se merită? Cum motivăm sportivii? Ce să le spunem? A fost corect sau nu? Doar timpul le poate așterne pe toate. Am rămas cu un gust amar. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, în copii mei, atât s-a putut și aici se termina totul! Mulțumesc oamenilor care au fost alături de echipa în acești doi ani frumoși!”,  a transmis antrenorul sucevean Codrin Prorociuc.

LPS Suceava: Alexandriuc, Săvucă, Ucrainet, Croitoru, Donisa, Plăcintă, Bejan, Beleca, Vasilovici, Balan, Bilauca, Bivol, Ivanovici, Hostiuc, Godroman. Rezerve: Iliescu, Donică, Florea, Căciulă, Capră, Lazar, Onea și Rosca.

Titlul național la categoria U18 a fost câștigat de RC Bârlad, după 34-32, în finala mare, cu Şoimii Dinamo București.

În principiu este frustrant să termini pe primul loc și să nu fii campion, să trebuiască apoi să mai joci baraje și alte combinații sau mai rău să mai existe reguli, cum a fost cea de la rugby care nu are nicio revelație logică. Este timpul ca oamenii care gestionează sportul românesc să coboare în arenă, să vadă problemele de la bază și să încerce să rezolve problemele, nu să le complice. Nu toate lucrurile se rezumă la bani!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava