• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Russell Brand şi logodnica lui, Laura Gallacher, au devenit părinţi pentru prima dată, informează contactmusic.com.

Potrivit unui fan, actorul ar fi dat fericita veste, în timpul show-ului său Russel Brand EXPOSED, care a avut loc la Nottingham Playhouse, Anglia, însă fără mai multe detalii. „Nu a spus dacă este fetiţă sau băiat. Se uita mereu la ceas, să se asigure că va fi gata totul până la ora 9pm, pentru că trebuia să ‘îşi ia la el arma M21, pentru că iubita tocmai a născut’.”, a povestit Daniel Crann, 29, pentru Mirror.co.uk.

Un reprezentant al cuplului a spus pentru WENN, luni, că cei doi nu vor să comenteze asupra zvonului.

În luna mai, ziarul The Sun scria că Gallacher este însărcinată în cinci luni şi că locuieşte cu Brand de şase luni. Un prieten al celor doi a declarat atunci, potrivit contactmusic.com: “Poate că Russell a a avut legături cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, însă acum totul se învârte în jurul Laurei şi a faptului că va devenit tată. Este un nou capitol din viaţa lor, iar cuplul se bucură de fiecare moment, inclusiv de alegerea numelui pentru bebeluş. Russell este dedicat complet. Majoritatea prietenilor lui apropiaţi au copii, iar el era nerăbdător să-şi întemeieze o familie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava