MOPAN Suceava

Ryan Gosling a declarat recent că nu s-a visat niciodată un star de cinema.
Actorul a devenit faimos după ce a jucat în ‚The Notebook’, în 2004, alături de Rachel McAdams, iar de atunci a continuat să apară în mai multe filme de succes.

Cu toate acestea, Gosling susține, potrivit showbizspy.com, că el nu a visat niciodată să devină unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood și că, atunci când cariera sa actoricească a început, a fost doar bucuros.

”Nu am visat niciodată să devin un star de cinema. Dar am ajuns mai departe decât mi-am închipuit vreodată. M-am descurcat incredibil de bine . Am același manager de la vârsta de 14 ani și același agent de la vârsta de 16 ani. Acum, pot lucra de câte ori se poate cu regizorii care-mi plac.”, a spus actorul, potrivit sursei citate.

” Nu citesc nimic din ceea ce scriu oamenii despre mine pe internet. Internetul este ca un teren minat pentru mine. Pur și simplu nu intru.”, a adăugat Ryan Gosling.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava