Concert pascal
MOPAN Suceava

Ryan Gosling și Eva Mendes sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt, după venirea pe lume a primului lui copil, Esmeralda Amada, în septembrie 2014.

O sursă a declarat pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „El aștepta să devină tată de mult timp. Bebelușul nu doarme foarte mult, așa că sunt destul de obosiți amândoi, dar se iubesc mai mult ca niciodată. Esmeralda zâmbește și se alintă și adoră când Ryan îi cântă.”

Actorul în vârstă de 34 de ani a devenit „super protector cu familia lui”, iar zvonurile recente potrivit cărora relația lui cu Eva ar scârțâi nu sunt adevărate, surse apropiate cuplului spunând că acestea au apărut doar pentru că cei doi actori sunt mai discreți în ceea ce privește viața lor privată de când a venit pe lume copilul.

Însă, cu toate că se înțeleg de minune, Eva și Ryan nu au de gând să se căsătorească prea curând, potrivit sursei citate, iar acest lucru nu o deranjează deloc pe actrița în vârstă de 40 de ani.

Un apropiat al frumoasei brunete a spus, potrivit ContactMusic: „Abia au timp să respire, dar sunt extrem de fericiți cu bebelușul. Eva s-a născut pentru a fi mamă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava